MITÄ USKO ON?

cross-600Kristinusko on todellisuudessa elävä suhde Jeesukseen. Voit ottaa vastaan elämän lahjan, jonka hän haluaa antaa sinulle ilmaiseksi!

Kun olet löytänyt Jeesuksen voit keskustella hänen kanssaan, hän kuulee sinua ja sinä opit kuulemaan häntä. 

  • Raamattu sanoo, että Kristuksen rakkaus on kaikkea tietoa ylempänä.

Jeesus on jokaisen häneen uskovan ystävä. Jos haluat aloittaa ystävyyden Jeesuksen kanssa, voit rukoilla jotakin alla olevan tapaista. 

 

MALLI USKOONTULORUKOUKSESTA

Rakas Herra Jeesus; tiedän, että olen syntinen ja tarvitsen sinun anteeksiantoasi. Uskon, että kuolit syntieni puolesta. Kutsun Sinua nyt tulemaan sydämeeni ja elämääni, tule Pyhä Henki. Haluan luottaa sinuun Vapahtajana ja seurata sinua Herrana, sinun seurakuntasi yhteydessä. Auta minua ja armahda minua. Kiitos, että kuulet rukoukseni !

Jos haluat keskustella luottamuksellisesti tai tilata ilmaiseksi hengellistä materiaalia, jätä pyyntö lomakkeen kautta, lähetä sähköpostia vanhimmisto@vapaus.fi tai ota yhteyttä puhelimitse Jarkko: 044 596 2025

 

JOS RUKOILET YLLÄ OLEVAN RUKOUKSEN VILPITTÖMÄLLÄ MIELELLÄ NIIN SYNNYT YLHÄÄLTÄ UUDESTI JUMALAN LAPSEKSI (JOH 3:3)

Joh.3:16

“Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä”.

Room 10:9-10

Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut; sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.