Rukouspyyntö on kääntymistä Jumalan puoleen. Tästä voit jättää meille esirukouspyynnön. Rukoilemme kaikkien pyyntöjen puolesta.

Rukouspyyntö

Osoite

Paljepolku 2

72600 KEITELE

Puhelin

040 722 3434

Vastauksia

  • Jumala vapautti huumeista
  • Jumala vapautti alkoholista
  • Nilkka parani kokouksessa
  • Lapsen lääkitystä voitu vähentää (tila parani huomattavasti)
  • Antibioottikierre katkesi (jatkuva kuumeilu parani kerralla)
  • Syöpäarvot muuttuivat hyviksi

Rukouspyyntö

Rukouspyynnöt

Jeesus kehotti meitä rukoillen kertomaan Jumalalle ilomme ja surumme. Voimme Jumalan lapsina lähestyä Isää aina turvallisin mielin ja luottavaisina. Haluamme myös omalta osaltamme olla rukoilemassa rinnallasi. Jumala on armollinen ja toisinaan saamme iloksemme myös kiitosaiheita täyttyneistä rukoustoiveista. Aina vastaukset eivät ole toiveemme mukaisia, mutta tiedämme, että pyynnöt toteutuvat aina meille suotuisalla tavalla. Joku onkin sanonut, että Jumalalla on kolmenlaisia rukousvastauksia 1. Kyllä, 2. Ei vielä, 3. Ei

VASTAUKSET

Olisimme kiitollisia, jos voisit kertoa meille myös mahdollisista rukousvastauksista. Julkaisemme (nimettömänä) jatkossa myös kiitosaiheita kuinka Jumala on vastannut rukouspyyntöihin.

RUKOUS RAAMATUSSA

Jaak 5:15-16

15. Ja uskon rukous pelastaa sairaan, ja Herra antaa hänen nousta jälleen; ja jos hän on syntejä tehnyt, niin ne annetaan hänelle anteeksi.
16. Tunnustakaa siis toisillenne syntinne ja rukoilkaa toistenne puolesta, että te parantuisitte; vanhurskaan rukous voi paljon, kun se on harras.

1. Tim 2:1-3

1. Minä kehoitan siis ennen kaikkea anomaan, rukoilemaan, pitämään esirukouksia ja kiittämään kaikkien ihmisten puolesta,
2. kuningasten ja kaiken esivallan puolesta, että saisimme viettää rauhallista ja hiljaista elämää kaikessa jumalisuudessa ja kunniallisuudessa.
3. Sillä se on hyvää ja otollista Jumalalle, meidän vapahtajallemme,
4. joka tahtoo, että kaikki ihmiset pelastuisivat ja tulisivat tuntemaan totuuden.